Het zijn bijzondere tijden. Binnen een paar dagen is de situatie in Nederland ingrijpend gewijzigd. De minister-president en de koning hebben in hun toespraken op een heldere wijze uiteengezet wat Nederland overkomt en hoe we dat, gezamenlijk, aanpakken. Gedwongen sluiting heeft voor veel bedrijven onvoorziene financiële gevolgen. Zo ook voor LRT.

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we met de zomerlessen kunnen starten (we hopen uiteraard woensdag 29 april). Wij volgen hierin de adviezen van de KNLTB. We streven ernaar de zomerlessen allemaal te geven. Dat kan bijvoorbeeld door het winterseizoen, dat normaal per 1 oktober start, op te schuiven of om in overleg met de jeugd en senioren lessen in de zomervakantie te geven. Als duidelijk is wat de effecten van de corona crisis zijn, komen we hierop terug.

Wij zijn met ons team uiteraard aan het brainstormen hoe wij jullie toch zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Deze crisis is voor ons een kans om eens goed en letterlijk “out of the box” te denken. De eerste plannen zijn er. We willen daarmee thuis sporten stimuleren en onze passie voor tennis delen. Binnenkort meer hierover!

We gaan de uitdaging aan om er in deze periode het beste van te maken. Doe je mee?

Wij hopen dat iedereen gezond blijft, veel blijft bewegen en van zijn nachtrust prioriteit maakt en oog heeft voor de ander.