Featured image

Er wordt in de zomervakantie weer een leuke LRT tennis 3-daagse georganiseerd en wel van 10 juli t/m 12 juli op het sportpark van tennisvereniging PVDV. 

Tijdens deze dagen worden er tennistrainingen gegeven door Francesco Jetten en Rik van der Wal en andere LRT tennistrainers. Verder krijgen de kinderen multi-skills (bewegingsscholing) en een aantal andere sport- en spelactiviteiten voorgeschoteld. Bij regenachtig weer kunnen we op 4 banen onder de unieke overkapping trainen!  

Aanvullende info:

Voor wie? Kinderen van 6 t/m 14 jaar oud. Je hoeft geen lid te zijn van een club of bij een LRT vereniging te trainen.
Wanneer? Maandag 10 juli t/m woensdag 12 juli. 

In de zomervakantie is er ook een 2e tennis 2-daagse op donderdag 17 augustus en vrijdag 18 augustus van 09.00 tot 17.00 uur bij tennisvereniging Larsheim in Leersum! Een fantastische locatie naast het bos zwembad, waar we dan ook gebruik van zullen maken om af te koelen. Mocht uw kind kunnen, dan gaan we ook regelen dat er gecarpoold wordt.  

Waar? Tennisclub PVDV Sportpark Rijnvliet 1, Utrecht
Kosten? 3 dagen € 195,00 p.p. Mocht je 2 dagen willen voor in totaal € 140,00 p.p. mail ons dan even info@leidscherijntennis.nl
Tijd? Iedere dag van 9.00 uur t/m 17.00 uur

Graag van te voren doorgeven of er allergiën zijn waar we rekening mee moeten houden bij het eten en eventueel medicijn gebruik. 

De kinderen krijgen iedere dag een (warme)lunch,drinken en fruit.

Doe je mee? Schrijf je dan in voor tennis 3 daagse meivakantie via  klik hier 

Sportieve groet,

Team LRT