Clinics

En 2MeterCoaching

Introductie

Leidsche Rijn Tennis is de specialist in het organiseren van tennisclinics voor bedrijven, particulieren, verenigingen en scholen in Utrecht en omgeving.

Clinics voor bedrijven en gezelschappen

Deze tennisclinics kunnen zowel binnen als buiten georganiseerd worden en in combinatie met een borrel, buffet en/of evenement. Wilt u graag een tennisclinic laten organiseren en geheel ontzorgd worden? Neem contact met ons op of mail info@leidscherijntennis.nl.

Clinic individueel

Wilt u een keer 100% aandacht van de trainer voor uzelf? Wilt u een bepaalde slag tot op de puntjes beheersen? Heeft u andere wensen om uw tennisspel te verbeteren? Neem contact met ons op of mail info@leidscherijntennis.nl.

2MeterCoaching

Verandert coaching van praten in doen!

1 op 1 coaching

Een innovatieve en zeer effectieve manier van coachen die gericht is op gedragsverandering. Je leert vanuit beweging in contact te komen met je lijf. Het gevoel en energie die hierbij loskomt kun je vervolgens inzetten om op een andere manier met lastige situaties om te gaan. Je wordt bewust gemaakt van wat je lichaam je te vertellen heeft. Gedrag daadwerkelijk veranderen is vaak lastig. In het gebied tussen “weten” en doen ligt de specialisatie van 2Metercoaching. (Deze vorm van coaching combineert Voelen (ervaren van je lijf in inspanning), Denken (mentaal) en Doen (je doel uitvoeren) om tot gedragsverandering te komen.  De 1 op 1 coaching is geschikt voor particulieren en werknemers die werk willen maken van hun persoonlijke ontwikkeling. 

2 Meter Workshops

De workshops voor bedrijven schetsen op een unieke wijze een goed beeld van de 2 Meter Methode.  Ervaar hoe je reageert in stressvolle of lastige situaties. Iedereen gaat op zijn eigen manier uit het hoofd en in het lijf. Op interactieve wijze dagen we jou en je collega’s uit wat dagelijkse gebeurtenissen op werk (en privé) in je los maken. De workshops kunnen op maat worden gemaakt om in te haken op actuele thema’s binnen de organisatie. 

Meet weten? Email george@2metercoaching.nl