Maak kennis met onze trainers

Het Team van LRT is een divers team met vrouwelijke en mannelijke trainers in de leeftijd van 19 jaar t/m 68 jaar oud! Alle trainers zijn goed gekwalificeerd en hebben stuk voor stuk hun licentie. Alle trainers hebben de opleiding voor KSS Niveau 3 behaald (Tennisleraar A en geven aan 6 t/m 9 niveau spelers les). Negen van de leraren hebben ook hun opleiding voor KSS Niveau 4 behaald (Tennisleraar B en geven 3 t/m 5 niveau spelers les).

Via het PO programma van de KNLTB scholen onze trainers regelmatig bij en we zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in tennisland. Op gezette tijden komen we met de trainers bij elkaar om samen te trainen, kennis uit te wisselen en inhoudelijk het lesprogramma te bespreken.

Francesco Jetten

Ik ben Francesco Jetten en ik geef al 27 jaar met heel veel plezier les op verschillende verenigingen in regio Utrecht. Midden jaren 90 heb ik mijn A en B licentie behaald en de afgelopen jaren heb ik mij op verschillende vlakken bijgeschoold oa op Tenniskids gebied, selectietraining en mentaal vlak. Sinds 2006 geef ik training aan jeugd en volwassenen op LTC Vleuten de Meern. Hier geef ik met een vast trainersteam in de zomer en winter aan de helft van de vereniging les en speel al jaren competitie in een herenteam op zaterdag.

Ik woon samen met mijn vriendin Fréderique, haar twee kinderen Jules en Florine en mijn kinderen Nina en Thijs. Wat een rijkdom en never a dull moment.

Ik geniet iedere dag van het lesgeven en contact hebben met mijn leerlingen en mijn trainersteam.

Ik hoop op nog jaren tennisplezier.

Mariëlle Pleyster

Ik ben Mariëlle Pleyster. Ik geef nu ruim 25 jaar tennisles en altijd met veel plezier! Ik ben opgegroeid in Breukelen en ik woon samen met Marc in Breukelen. Ik heb twee volwassen kinderen; Racquelle en Daniël. Nu al een aantal jaren geef ik met plezier les op LTC Vleuten de Meern. LTC Vleuten de Meern is een geweldige en gezellige vereniging, waar ik met heel veel plezier mijn lessen geef! In de zomer is het altijd gezellig bij ‘Baan 14’ waar vele leden nog even blijven hangen voor een drankje en een hapje. Allemaal heel veel tennisplezier en tot snel op de baan! 

Rik van der Wal

Ik ben Rik van der Wal, 28 jaar, woon in Nieuwegein en tennis al vanaf van mijn 4e bij TV Rijnhuyse. Op mijn 16e ben ik begonnen aan mijn opleiding sport en bewegen. Deze heb ik afgerond en mijn A-licentie behaald. Voor mijn opleiding heb ik 4 jaar lang stage gelopen bij de trainers op TV Rijnhuyse. Hierbij heb ik elke doelgroep lesgegeven en stond ik iedere dag van de week wel op de tennisbaan. Naast ervaring met tennis kids en selectie heb ik als hoogtepunt nog 2 jaar stage gelopen bij de beste rolstoeltennissers van Nederland en de wereld. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de ALO (Academie voor Lichamelijke opvoeding). Ik werk nu sinds 9 jaar met heel veel plezier voor LRT bij onder andere LTC Vleuten de Meern en TV Rijnhuyse.

Joep Laurs

Mijn naam is Joep Laurs, 51 jaar en sinds vele jaren geef ik met heel veel plezier les op TV Larsheim. Ook heb ik lesgegeven bij verschillende andere verenigingen in de regio Utrecht.
Sinds 2007 ben ik verbonden aan Leidsche Rijn Tennis.

Voor iedereen die tennist is het nuttig om je tennistechniek bij te houden en af en toe te laten “checken”. Soms is een enkele eenvoudige tip al nuttig om je slagen weer op orde te krijgen.
Maar ook voor tactische, mentale of fysieke vraagstukken wat betreft de tennissport kun je bij mij terecht. Wie weet zien we elkaar snel op de prachtige banen van TV Larsheim.

Bart van Essen

Mijn naam is Bart van Essen. Ik ben ruim 28 jaar verenigingstrainer bij TV Rijnhuyse in Nieuwegein, waar ik iedere dag met veel plezier naar toe ga om op een leuke en vooral enthousiaste manier mijn lessen te verzorgen. Ik ben in het bezit van de A en B licentie van de KNLTB. Ik ben getrouwd en heb 4 kids (3 bonus) en 1 van mijzelf! Ik woon ook in Nieuwegein en ga heerlijk op de fiets naar de club. Vanaf oktober 2019 werk ik samen met LRT en ik vind het fijn om deel uit te maken van het team.

Maurice Lekkerkerker

Ik ben Maurice Lekkerkerker en het is mijn uitdaging om mensen enthousiast(er) en te maken voor deze leuke sport. Voor mij maakt het geen verschil of je een beginnende of gevorderde speler bent. Als er plezier en inzet is geniet ik van iedere training. Laat me zien wat je kan en laat me weten wat je wil dan kan het zomaar een leuk en leerzaam tennisjaar worden. Sportieve groet en tot op de baan!

Liselotte Legorburu-Piët

Hallo, ik ben Liselotte Legorburu-Piët. Op mijn 8ste ben ik begonnen met tennissen en ik was gelijk heel enthousiast. Jarenlang heb ik veel getraind, wedstrijden en competitie gespeeld. Nog steeds speel ik met veel plezier. In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven in de Marketing gewerkt. Omdat ik wist dat mijn passie lag bij het geven van tennisles, heb ik in 2013 mijn a-licentie gehaald. Sindsdien geef ik met veel plezier tennistrainingen. Om mij verder te ontwikkelen, heb ik ook nog mijn b-licentie gehaald, het huidige KSS4. Ik haal graag uit iedereen het beste, maar plezier hebben op de baan is het allerbelangrijkste! 

Carlijn Jongepier

Hoi!

Ik denk dat ik net uit de luiers was toen ik een racket aanraakte…en nu kleine 40 jaar verder heb ik hem nog steeds graag en veelvuldig in mijn handen. In mijn jeugd heb ik altijd veel getraind met veel plezier en ook veel wedstrijden gespeeld. Daarnaast speelde ik veel vrij en kon ik urenlang tegen een muur staan tennissen wat zijn vruchten heeft afgeworpen. Ik speel nog steeds competitie bij mijn club LTV Triaq in Harmelen en ook op een  leuk niveau. Onlangs nog zijn wij gepromoveerd naar de Topklasse! Met passie voor tennis ben ik geboren en het gevoel dat ik ervoor heb breng ik graag over aan al mijn leerlingen van jong tot ouder!! PLEZIER en ONTWIKKELING vind ik belangrijk tijdens mijn lessen daarnaast ben ik een mensen-mens en houd ik van sfeer, eerlijkheid en openheid. Dat zijn dan ook doelen en zaken die ik nastreef in mijn lessen.  Naast het lesgeven houd ik mij heel graag bezig met mijn 3 kinderen en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin (Joost, Noa, Pien en Boaz). Ook loop ik graag hard, wandel ik geregeld en hou ik van gezelligheid zowel thuis als buitenshuis.

Graag tot ziens op de baan, op de maandagmiddag, -avond, dinsdagavond en woensdagochtend ben ik werkzaam op tennisvereniging PVDV laughing

Groet!

Carlijn (Jongepier)

Henrico van Zanten

Hallo, mijn naam is Henrico van Zanten. Ik tennis al van jongs af aan en ben nog altijd een echte liefhebber van het spel. Zo’n 15 jaar geleden heb ik de trainersopleiding bij de KNLTB gedaan. Sindsdien geef ik part-time tennisles en vind ik het erg leuk om ieder het ‘gereedschap’ te geven om met nog meer plezier te kunnen spelen. Ik sta dit seizoen bij PVDV en ik zie jullie daar op donderdagavonden graag op het park.  

Vivian Hegeman

Ik ben Vivian Hegeman. Tekst is onderweg cool

Rob Timmer

Ik ben Rob Timmer. Tekst is onderweg cool

Martijn Wellen

Ik ben Martijn Wellen . Tekst is onderweg cool

George van der Geest

Ik ben George van der Geest . Tekst is onderweg cool

Daan Kuys

Ik ben Daan Kuys. Tekst is onderweg cool

Eveline Bongers

Ik ben Eveline Bongers. Tekst is onderweg cool

Dorien Hendriks

Ik ben Dorien Hendriks. Tekst is onderweg cool

Yannick van den Berg

Ik ben Yannick van den Berg. Tekst is onderweg cool

Verjaardagskalender

2 januari – Daan Kuys
18 januari – Eveline Bongers
1 februari – Henrico van Zanten
17 maart – Rik van der Wal
14 april – Yannick van den Berg
19 april – Liselotte Piët
4 mei – Martijn Wellen
9 mei – Joep Laurs
11 mei – Rob Timmer
25 mei – Francesco Jetten
9 juni – Carlijn Jongepier
21 juni – Bart van Essen
30 september – Maurice Lekkerkerker
21 oktober – Lex Klaver
16 november – Mariëlle Pleyster
2 december – George van der Geest
25 december – Vivian Hegeman
28 december – Dorien Hendriks