Over ons

Het verhaal van Leidsche Rijn Tennis

De lessen goed geregeld

De basis van onze activiteiten is het bieden van tennislessen met een hecht team van gediplomeerde trainers. Dat doen we al sinds 1981 voor iedereen met evenveel enthousiasme. Of dat nu de recreatieve speler is, die eens per week een les volgt, of de ambitieuze jeugd, die we soms wel 3 of 4 keer per week zien.

Op veel clubs, waar we al jaren lesgeven, is de continuïteit in het team een groot goed. Het moet namelijk gewoon goed geregeld zijn met betrokken clubtrainers, waar je op kunt bouwen en die de leden persoonlijk kennen. Want dan zijn we in staat om talent verder door te ontwikkelen, het beste uit iedere speler te halen én het plezier in het spel te vergroten.

We doen meer

We streven ernaar om actief bij te dragen aan het clubgevoel, en aan het verbinden van tennissers in de regio. Dat doen we met onze evenementen. Denk aan de LRT Game Day, waar kinderen uit de regio Utrecht samen wedstrijdjes spelen. Andere evenementen zijn de LRT zaterdagavond toernooien voor volwassenen en de LRT jeugdtennis 3-daagse in alle vakanties. Bovendien verzorgen we tennisclinics voor bedrijven, waarbij we bijvoorbeeld ons netwerk van topspelers aanspreken. We blijven graag verrassen.

Samen met de club

We nemen clubs de organisatie van de lessen uit handen. Bovendien kunnen clubs met al hun vragen bij ons terecht en denken we graag mee in oplossingen om de kwaliteit te waarborgen. En natuurlijk laten we het niet na om bij te dragen aan ledenwerving en -behoud.

Zo hebben we de ideale mix in handen om iedereen elke dag te laten genieten van het prachtige tennisspel.

 

LRT, voor iedereen met een tennishart