Larsheim Tennis & Padel

Larsheim Tennis & Padel

Adres

Informatie

Om tennisles en padelles te kunnen volgen bij Larsheim, dient u lid te zijn van de vereniging. Bent u nog geen lid? Klik dan op het logo van de vereniging of hierboven voor de website en schrijf u online in.

Tennisles: Bij de senioren kunt u kiezen uit 5 of 10 weken les in groepsverband, met z’n tweeën (duoles) en privéles. Bij de jeugd is alleen een compleet lesseizoen (30 weken) mogelijk. Er is een keuze uit een groep met 4 of 6 kinderen. Bij latere instroming wordt het lesgeld uiteraard naar rato verlaagd.

Padelles: hierbij kunt u kiezen voor 5 weken met z’n vieren, tweeën of privéles. We maken nog geen onderscheid in senioren en jeugd; bij het indelen wordt uiteraard naar de leeftijd gekeken. De series van 5 lessen starten de hele zomer door, om te beginnen in de week van 29 maart.

Een uur tennnisles kost € 58,50 en padelles € 60,00 (inclusief gebruik padelracket). Op basis van het aantal cursisten in de groep en het aantal weken les wordt het bedrag per persoon uitgerekend.

Inschrijven TENNIS

Eerste keer? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit, neem dan contact op met de tennisschool via info@leidscherijntennis.nl of 06-51107474 ( Francesco Jetten).

Inschrijven PADEL

Eerste keer? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit, neem dan contact op met de tennisschool via info@leidscherijntennis.nl of 06-51107474 ( Francesco Jetten).

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Uitgangspunt voor het lesgeld is het tarief per lestijd (50 of 60 minuten) en daarop zijn de genoemde bedragen gebaseerd. Als een groep niet vol komt, dan wordt de lestijd verminderd of het lesgeld verhoogd, uiteraard naar rato. In zulke gevallen nemen we altijd contact met u op.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar alle volwassenen willen 's avonds om 20.00 uur les en dat lukt helaas niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Route