COV Desto

C.O.V. Desto

Adres

Informatie

Om tennisles te kunnen volgen bij Desto, dient u lid te zijn van de vereniging. Bent u nog geen lid? Klik dan op het logo van de vereniging of hierboven voor de website en schrijf u online in.

Wanneer u voor het eerst les neemt bij ons, dan moet u zich eenmalig via de website inschrijven. In volgende seizoenen krijgt u per e-mail een uitnodiging met een inschrijvingslink.

Inschrijven tennisles

Eerste keer? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit, neem dan contact op.

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Uitgangspunt voor het lesgeld is het tarief per lestijd (50 of 60 minuten) en daarop zijn de genoemde bedragen gebaseerd. Als een groep niet vol komt, dan wordt de lestijd verminderd of het lesgeld verhoogd, uiteraard naar rato. In zulke gevallen nemen we altijd contact met u op.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar alle volwassenen willen 's avonds om 20.00 uur les en dat lukt helaas niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Route