MET LRT NAAR ABNAMRO TOURNAMENT KIDS DAY? Het is drie jaar geleden dat we voor het laatst met een grote groep kinderen naar Rotterdam zijn geweest.

Er doen weer vele wereldtoppers mee aan één van de grootste indoortoernooien van de wereld! Oa de nummer 4 van de wereld Tsitsipas, de nummer 6 Andrey Rublev, de nummer 7 Felix Auger-Aliassime, de nummer 8 Daniil Medvedev (oud nummer 1), de nummer 10 Holger Rune, de nummer 34 nederlander Botic van der Zandschulp, de nummer 65 van de wereld Andy Murray (oud nummer 1), de nummer 85 en 2x oud winnaar Gaël Monfils, oud winnaar Stan Wawrinka en de 2e nederlander Tim van Rijthoven. De kans om ze van dichtbij te zien schitteren! Het toernooi wordt gehouden van 11 t/m 19 februari 2023 in Ahoy Rotterdam.

Wij gaan op woensdag 15 februari 2023.
We willen vertrekken om 12.45 uur bij de bekende opstapplaats in De Meern, Meerndijk 126 (bij poppodium de Azotod) naast de A12 richting Rotterdam. Rond 19.00 uur komen we weer aan in De Meern.

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen met ons mee. Jongere kinderen kunnen alleen mee, wanneer één van beide ouders meegaat.
De kosten zijn € 35,00 (inbegrepen zijn het toegangskaartje en een mooi shirt).  

Dit jaar gaan we voor het eerst niet met de bus omdat de prijzen enorm zijn gestegen. We zoeken daarom minimaal 8 ouders die willen rijden en 4 kinderen mee kunnen nemen. Uiteraard kunnen zij samen met de kinderen naar de wedstrijden komen kijken. Het kaartje voor de ouders kost normaal € 42,50 maar zij kunnen voor € 25,00 p.p. mee.

Mail ons naar info@leidscherijntennis.nl wanneer je als ouder graag meegaat en hoeveel kinderen je mee kunt nemen.  

Opgeven kan via klik hier of via www.leidscherijntennis.nl onder het kopje “Agenda”. 

De inschrijving staat open zolang er kaarten zijn, maar uiterlijk tot 1 februari. We hebben 35 kaarten gereserveerd, dus schrijf snel in!
 
Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar info@leidscherijntennis.nl    

Met sportieve groet,

Francesco Jetten