In de zomervakantie wordt er ook weer een leuke LRT tennis 3-daagse georganiseerd en wel van 15 juli t/m 17 juli op het sportpark Rijnvliet bij tennisvereniging PVDV. 

Tijdens deze dagen worden er tennistrainingen gegeven door Francesco Jetten en Rik van der Wal en andere LRT tennistrainers. Verder krijgen de kinderen multi-skills (bewegingsscholing) en een aantal andere sport- en spelactiviteiten voorgeschoteld. Bij regenachtig weer kunnen we op 4 banen onder de unieke overkapping trainen en bij mooi weer kunnen we ook gaan zwemmen in de Strijkviertelplas!  

Aanvullende info:

Voor wie? Kinderen van 6 t/m 14 jaar oud. Je hoeft geen lid te zijn van een club of bij een LRT vereniging te trainen.
Wanneer? Maandag 15 juli t/m woensdag 17 juli. In de zomervakantie zijn er ook nog twee tennis 2-daagsen namelijk op maandag  19 augustus en 20 augustus op TV Rijnhuyse in Nieuwegein en op 22 en 23 augustus bij TV Larsheim in Leersum.  

Waar? Tennisclub PVDV Sportpark Rijnvliet 1, Utrecht

Kosten? 3 dagen € 205,00 p.p. en 2 dagen kost € 150,00 p.p. Mocht je 2 dagen willen mail ons dan even info@leidscherijntennis.nl
Tijd? Iedere dag van 9.00 uur t/m 17.00 uur

Graag van te voren doorgeven of er allergiën zijn waar we rekening mee moeten houden bij het eten en eventueel medicijn gebruik. 

De kinderen krijgen iedere dag een (warme)lunch,drinken en fruit.

Doe je mee? Schrijf je dan in voor tennis 3 daagse meivakantie via klik hier   

Met sportieve groet,

Francesco Jetten